Tarieven

Styling op maat = prijs op maat : Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem gerust contact met mij op.


Intakegesprek (gratis)

Heb je een vraag neem dan vrijblijvend contact met me op en ik kom graag bij je langs. Het intakegesprek is gratis. Samen bespreken we wat je wensen zijn, wat ik voor je kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan maak ik een offerte waarin onze afspraken duidelijk vermeld staan.


Kleuradvies (vanaf € 190,00)*

Bij het kleuradvies maak ik gebruik van mooie A4 kleurstalen van Painting the Past. Hiermee zie je direct wat de kleur doet in de betreffende ruimte. Een goed kleuradvies duurt minimaal 1 uur zodat er overal (lichtinval, meubels, je wensen, je mening) rekening mee gehouden kan worden. Van de gekozen kleur maak ik na het advies een handgeschilderde kleurkaart zodat je zelf ook de juiste kleur in handen hebt.


Interieuradvies (vanaf € 245,00)*

Interieuradvies is al mogelijk vanaf € 245,00. Tijdens dit mondelinge advies van 2 uur bespreken we je problemen en wensen over b.v. indeling, kleur en/of licht. Kleuradvies kan dan eventueel direct meegenomen worden. Je krijgt van mij allerlei tips en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Ook (nieuwe) aankopen kunnen in dit advies besproken worden. Na dit gesprek zet ik alle informatie die we besproken hebben voor je op de mail.


Interieurontwerp / 3D ontwerp (vanaf € 630,00)*

Een interieurontwerp en/of een 3D ontwerp gaat op basis van offerte. Immers: ontwerp op maat is prijs op maat. Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en mogelijkheden en in de offerte zet ik alles duidelijk uiteen zodat je precies weet wat je kunt verwachten.


Verkoopstyling (vanaf € 245,00)*

Wil je alles zelf doen, wil je het samen aanpakken of juist alles uit handen geven? Hoeveel tijd de verkoopstyling van je hele woning vergt is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je woning en de hoeveelheid meubels/spullen. Tijdens het intakegesprek zullen we dit samen bespreken.


Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding kan op diverse manieren: wil je dat ik op zoek ga naar meubels/accessoires of wil je samen een ochtend/middag gaan shoppen? Ik probeer in ieder geval altijd het betreffende item voor een mooie prijs aan te kunnen bieden.


Woningfotografie / woningvideo

Mooie foto’s van je woning is echt een pré voor de verkoop van je woning. De mooiste foto’s krijg je natuurlijk in combinatie met verkoopstyling. Met een woningvideo laat jij zien wat de mogelijkheden van je woning zijn. Kies je voor meerdere diensten dan geldt een pakketkorting.


Lichtadvies

Het is mogelijk om een mondeling lichtadvies te krijgen van 1 uur. Wil je een uitgewerkt plan met plattegrond dan maak ik vooraf een offerte.* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten à € 0,20 per kilometer. Ik reken geen reiskosten binnen een straal van 25 km van Lith.