Zakelijk interieuradvies

Zakelijk Interieuradvies: wat is dat eigenlijk?

Ook voor bedrijven is het mogelijk om interieuradvies te krijgen: het zakelijk interieuradvies. Bij een zakelijk interieuradvies wordt er op een andere manier naar een ruimte gekeken dan bij een interieuradvies voor particulieren.

Natuurlijk kan hier ook een combinatie van adviezen toegepast worden. Zowel het kleuradvies als het interieurontwerp en de aankoopbegeleiding is ook voor bedrijven mogelijk. Bij het zakelijke interieuradvies spelen er echter aspecten een belangrijke rol die absoluut niet vergeten mogen worden.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Verlichting

  • Akoestiek

  • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijke materialen

  • Aantal werkplekken dat beschikbaar dient te zijn

Vergeet ook het levende groen niet, planten zijn belangrijk in een zakelijk interieur. Je wilt immers dat je werknemers in een fijne omgeving werkzaam kunnen zijn. Al deze aspecten worden tijdens het advies meegenomen.

Een verrassend advies passend bij jouw bedrijf.

Ieder bedrijf is anders en natuurlijk wil je een uitstraling die past bij jouw bedrijf. Voor mij een uitdaging om daar een passend advies voor te geven met verrassende elementen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om je huisstijl terug te laten komen in het interieur. Dit kan op diverse manieren: op een hele subtiele wijze of – als je dit wilt – op een uitbundigere manier, net wat bij jou en je bedrijf past.

Sta je met je bedrijf op een beurs of neem je deel aan evenementen denk dan bijvoorbeeld ook eens aan de mogelijkheid om je stand te laten stylen. De styling kan bijvoorbeeld aangepast worden aan het thema van de betreffende beurs.

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je wensen en je ideeën zijn en wat je wilt bereiken. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Op basis hiervan maak ik een offerte waarin ook alle afspraken opgenomen zijn.

Ik bied:

  • een uitgewerkt plan

  • een combinatie van adviezen

Nadat we alles besproken hebben maak ik een uitgewerkt plan. Het plan kan een plattegrond met sfeerbeelden, een interieurontwerp of een 3D-ontwerp bevatten. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen wat voor jouw bedrijf het beste is.

Een combinatie van adviezen is ook mogelijk. Het zakelijk interieuradvies gaat prima samen met een kleuradvies. Maar ook kan ik je adviseren of begeleiden bij de aankoop van meubilair.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen, neem dan contact met me op en ik kom graag (vrijblijvend) bij je langs.


Ja, ik wil graag advies

Desine Styling kan nog meer voor jou betekenen


Voor elke woonvraag een passend antwoord