Verkoopstyling

Verkoopstyling: wat is dat eigenlijk?

Zien potentiële kopers bij een bezichtiging jouw thuis of laat je ze een huis zien waarin ze graag willen gaan wonen? Dát is verkoopstyling.

Je huis in de verkoop is een spannende tijd. Je vraagt je voortdurend af of

 • jouw huis snel verkocht gaat worden

 • de vraagprijs wel gehaald wordt

 • wat de reacties zijn van potentiële kopers

 • er afspraken voor een bezichtiging gemaakt worden

Met verkoopstyling zorg ik ervoor dat jouw huis datgene uitstraalt wat een koper graag wil zien. Voor de verkoper is dit soms moeilijk en dat begrijp ik: je moet iets loslaten wat nog van jou is.

Verkoopstyling is voor iedere woning anders. Bij de ene woning bereik je het juiste effect al met kleine veranderingen, bij een andere woning is een grotere aanpak beter.

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek bespreken we alle mogelijkheden, bekijken we wat voor jouw woning het beste zal werken en welke ruimtes het beste aangepakt kunnen worden.

Meteen aan de slag

Vaak kan ik je in jouw woning direct al laten zien wat het effect is van kleine aanpassingen (soms door te schuiven met kleine meubels) en zie je direct wat verkoopstyling voor jouw woning kan doen.

Wil je een:

 • advies via mail

 • mondeling advies in de woning

 • uitgebreid advies in een uitgewerkt rapport

 • leegstaande woning voorzien van meubels

 • combinatie van adviezen

Er zijn diverse mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Eén van deze mogelijkheden is advies via de mail. Aan de hand van door jou aangeleverde foto’s geef ik duidelijk aan wat je het beste kunt aanpassen om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Een mondeling advies in de woning behoort ook tot de mogelijkheden. Samen lopen we jouw woning door en geef ik je advies over de zaken die je het beste aan kunt pakken of veranderen. Je kunt dan zelf alle adviezen doorvoeren als je dit wilt.

Gaat dit mondeling advies te snel voor je dan kun je ook voor een uitgebreid advies kiezen. Je ontvangt dan een uitgewerkt rapport waarbij per ruimte duidelijk omschreven staat wat er het beste veranderd of aangepast kan worden.

De verkoopstyling

 • kun je zelf doen

 • kunnen we samen aanpakken

 • kun je helemaal uit handen geven

Staat jouw woning inmiddels leeg dan is er ook een mogelijkheid om meubels te huren. Een leegstaande woning is immers moeilijker te verkopen.

Bij verkoopstyling is ook een combinatie van diensten mogelijk: na verkoopstyling kunnen er direct foto’s gemaakt worden. Ook kun je een woningvideo laten maken waarbij je potentiële kopers al een kijkje geeft in jouw woning. Bij een combinatie van diensten maak ik altijd een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent, immers advies op maat is prijs op maat.

Doordat er diverse mogelijkheden zijn is verkoopstyling voor ieder budget mogelijk. Je kunt namelijk zelf bepalen wat voor jou het beste werkt of wat past bij jouw budget.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op en ik kom graag (vrijblijvend) bij je langs.


Ja, ik wil graag advies

Desine Styling kan nog meer voor jou betekenen


Voor elke woonvraag een passend antwoord