Interieuradvies

Interieuradvies: wat is dat eigenlijk?

Interieuradvies, het woord zegt het eigenlijk al: een advies voor je interieur waar jij blij van wordt. Het complete interieur moet namelijk bij je passen. In een tijdschrift kan een interieur er heel mooi uitzien maar in je eigen woning absoluut geen sfeer geven.

Bij het interieuradvies wordt gekeken naar de mogelijkheden van de ruimte: staan de meubels op de juiste plaats of is een andere indeling beter, hoe is de lichtinval, het kleurgebruik en de sfeer. Maar vooral: wat zijn je wensen.

  • Heb je ideeën maar het lukt je niet dit in je eigen interieur door te voeren.

  • Je mist sfeer.

  • Ben je toe aan wat anders maar je weet niet waar te beginnen.

  • Door de jaren heen is je interieur veranderd en daardoor is het geen geheel meer.

  • Je bent uitgekeken op de kleur maar welke kleur past het beste in je interieur.

Een verrassend advies passend bij jouw smaak.

Ieder huis is anders en iedereen heeft een andere smaak. Voor mij een uitdaging om daar een passend interieuradvies voor te geven met verrassende elementen. Voorop staat daarbij natuurlijk de wens van de opdrachtgever. Want je thuis voelen in je eigen interieur daar gaat het toch om.

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je wensen zijn en wat je wilt bereiken. Heb je bepaalde meubels die je absoluut wilt behouden, wil je een bepaalde sfeer, heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren of wil je juist absoluut iets niet. Tijdens dit gesprek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn die passen bij je budget. Voor ieder budget is er altijd een passend advies.

Meteen aan de slag!

Vaak kan ik je in je woning direct al laten zien wat het effect is van kleine aanpassingen (soms door te schuiven met kleine meubels) en word je net zo enthousiast als ik om de wijzigingen definitief door te voeren.

Wil je:

  • Een snel mondeling advies?

  • Een (uitgebreid) uitgewerkt plan?

  • Een combinatie van adviezen?

Tijdens het mondelinge advies van 1 uur bespreken we je problemen en wensen over bijvoorbeeld de indeling, de kleur of het licht. Ik geef je tips en adviezen zodat je dit zelf door kunt voeren en je meteen aan de slag kunt. Ook (nieuwe) aankopen kunnen in dit advies besproken worden.

Is het mondelinge interieuradvies te kort of kun je je geen beeld vormen bij je nieuwe indeling dan kun je ook kiezen voor een uitgewerkt plan. Op een plattegrond met eventueel een moodboard verwerk ik hetgeen we besproken hebben tijdens het intakegesprek. Je kunt er dan voor kiezen om 2 verschillende plannen uit te laten werken. Vind je het leuk om het moodboard zelf te maken dan kan dat natuurlijk ook.

Een combinatie van adviezen is ook mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een interieuradvies combineren met een kleuradvies of wil je dat ik je help bij de aanschaf van nieuwe meubels, het is allemaal mogelijk.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op en ik kom graag (vrijblijvend) bij je langs.

Ja, ik wil graag advies

Desine Styling kan nog meer voor jou betekenen


Voor elke woonvraag een passend antwoord