Referenties


Laat ook je referentie achter. Desine Styling wil graag weten hoe jij over haar dienstverlening denkt. Laat hier

je referentie achter.


Made

Een paar weken geleden is Denise bij ons geweest voor kleuradvies. Het was een heel prettig gesprek en ik was bang dat we er niet uit zouden komen daar onze smaken niet echt op 1 lijn lagen. Al snel waren we er uit wat we niet mooi vonden. We hebben mooie tinten voor op de muur, een kleur voor de bank en stoel en leuke tips om bestaande meubels te pimpen. Kortom wij zijn er superblij mee!!
We hebben een mail ontvangen met alles wat er besproken is en kleurstalen via de post. En mochten er nog vragen zijn staat Denise voor ons klaar.
Echt een aanrader!

IJSSELSTEIN UT

Denise heeft ons erg geholpen met het kleuradvies van onze woning. Zo hebben we een afgestemd geheel en past alles bij elkaar en bij de personen van ons gezin. Top gedaan Denise!

Oisterwijk

We hebben Denise leren kennen bij Karwei waar ze een dag adviezen kwam geven. We waren enthousiast en toen we een nieuwe woning kochten hebben we Denise gevraagd om kleuradvies. We wilde een warme gezellige uitstraling hebben in onze nieuwe woning. Door alles wat wij aangaven wat onze wensen waren heeft Denise ervoor gezorgd dat we mooie warme kleuren hebben gevonden die bij ons passen.
Wij zijn super tevreden en bevelen Desine styling van harte aan.

We waren aan wat nieuws toe, na 16 jaar houten vloer en grenen meubeltjes. We zijn zelf begonnen met het laten leggen van een ruwe natuurstenen vloer. Maar toen..

Er zaten zoveel kleurnuances in de vloer, dat we geen idee hadden wat daar nu het mooiste bij zou passen. Met het kleuradvies van Denise is onze keuken een echte eye catcher geworden, prachtig groen/grijs. De kleur rood van het glas in lood van onze bestaande en suite deuren, heeft ze gebruikt als accentkleur in een aantal stoelen en prachtig kleurrijk schilderij. Een grote ronde eettafel maakt de keuken compleet.

Eén van de muren in de woonkamer hebben we een kleur gegeven die we zelf nooit zouden hebben gekozen. De opstelling van de meubels is compleet veranderd en ook hier is de accentkleur rood gebruikt. Onze bestaande en suite deuren met glas in lood zorgen nu voor een mooie verbinding tussen de woonkamer en de keuken en passen weer helemaal in ons nieuwe interieur. Denise, dankjewel voor al je tips en adviezen. We zijn heel blij met het eindresultaat!

Wijchen

Voor de inrichting van ons nieuwe huis en de kleur van de binnen hebben wij opnieuw de hulp van Desine Styling ingeroepen. En het is wederom een succes verhaal geworden. Ons huis is klaar. Het is een plaatje geworden. Tot ons gehele tevredenheid. Ook dit keer was er een super samenwerking. Dankjewel. Wij bevelen Desine Styling van harte aan.
Hans en Jet Wittenberg

Wij zijn sinds kort gereed met een aantal grootscheepse aanpassingen (verbouwingen) aan ons huis. de gehele begane grond (incl. keuken) zijn aangepast en gerestyled. Natuurlijk wisten we wel ongeveer hoe we bepaalde dingen wilden hebben, maar dan toch is het advies van een professionele styliste zoals Denise een zeer grote hulp in het realiseren van je dromen en je droomhuis.

Vanaf het begin is zij enorm betrokken geweest bij allerlei facetten van de verbouwing van o.a. de kleuren, verlichting, inrichting en styling tot zelfs het advies voor aanschaf van diverse meubels aan toe. Haar geweldige enthousiasme en drive gaf ons telkens weer de overtuiging dat we met de juiste persoon voor ons te maken hadden. De zaken waarbij wij ons totaal geen beeld bij konden vormen werden middels moodbaords en ontwerptekeningen toonbaar gemaakt. Een kleur op de muur hadden wij bijvoorbeeld zelf geen durf voor, maar door de adviezen van Denise waren we overtuigd dat het goed zou komen....en hoe!!

wij zijn dan heel erg trots op ons nieuwe droomhuis, iets wat zeer zeker ook door de samenwerking met Denise van Desine Styling tot stand gekomen is.

Denise heel erg bedankt voor de fijne samenwerking, je enthousiasme, en je professionaliteit. Mochten we in de toekomst nog meer aanpassingen gaan doen, zouden we erg graag weer gebruik willen maken van je diensten.

Geffen

We wilden graag hulp hebben bij het verkoopbaar maken van onze woning. In 20 jaar tijd hadden we veel spullen verzameld. Bij het eerste bezoek van Denise werd ons duidelijk dat het huis er leeg uit moest zien. Ze had een lijstje gemaakt van wat elders opgeslagen of weggedaan moest worden. Na 4 weekeinden schoonmaken / opruimen kwam Denise kijken of de woning klaar was voor de fotosessie van de makelaar. Ruim voor en tijdens de fotosessie was ze nog bezig om de puntjes op de i te zetten om zo het beste resultaat te verkrijgen. We willen haar daar nog voor danken. Drie dagen later was het huis verkocht.

Oss

Heeft goede tips gegeven met betrekking tot styling bij ons te verkopen huis, en een goed kleuradvies die aansluit bij onze wensen bij ons nieuwe huis.

's-HERTOGENBOSCH

Komend vanuit een traditionele bruin en beige inrichting werd het hoog tijd voor verandering.
Geïnspireerd door recensies én de hele goede ervaringen van collega’s heb ik contact gezocht met Denise.
Tijdens de heldere intake werd het me al snel duidelijk dat er veel meer mogelijk is dan dat ik zou kunnen bedenken. Ik werd gedurende het traject net zo enthousiast als dat Denise uitstraalde en dat heeft geresulteerd in een complete make-over. Zowel met kleurkeuze als met uitzoeken van nieuw meubilair en de latere inrichting heeft Denise me uit mijn comfortzone weten te halen. De manier waarop is echt bewonderenswaardig, Denise komt met voorbeelden en laat aan jou de keuze. Het is resultaat is geweldig. Tijdens het traject heb ik ook zo moeten lachen, de sfeer was heel goed zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Denise is direct in de omgang en geeft gevraagd en ongevraagd deskundig en professioneel advies. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Afspraken worden goed nagekomen en ook de offerte was duidelijk.
Samen met Denise ook naar een meubelzaak geweest. Voor mij was het alsof ik met een goede vriendin op pad was, zo ongedwongen maar tevens heel professioneel. Er werd met meubels en accessoires gesjouwd om maar een beeld te geven van hoe het zou kunnen worden. Denise neemt je echt mee in haar enthousiasme en haar inspirerende ideeën.
Daarnaast beschikt Denise over relaties met goede bedrijven die je helpen om de ideeën tot uitvoer te brengen, zoals bijvoorbeeld een voortreffelijk schildersbedrijf.
Kortom ik ben erg blij met het resultaat en dat ik met Denise in zee ben gegaan. Voor mij een top styliste!!

Ton
‘s-HERTOGENBOSCH

Oijen

Om ons huis goed in de verkoop te zetten, hebben wij de hulp van Denise ingeroepen. Kort gezegd “Verkoop styling” voor een groot huis waar het qua inrichting een en ander ontbrak, dan wel verbeterd kon worden.
Denise gaf ons van meet af aan bij het kennismakingsgesprek een warm gevoel. Een integere persoonlijkheid.
De offerte voor de mogelijke oplossingen was helder en duidelijk.
Alles was op tijd geregeld; de huurmeubelen en accessoires, de binnenhuis video en drone opnames.
Afspraken werden goed en op tijd nagekomen. De woning is TOP restylet.
Denise werkt hard en wil zelf de handen uit de mouwen steken. Geweldig.
We hebben een top-service gehad en het eindresultaat mag er zijn. Wij bevelen haar van harte aan.

Oisterwijk

Wij hebben Denise's hulp ingeroepen toen wij gingen samenwonen en dus twee interieurs samen moesten voegen. We wisten niet hoe we dit moesten aanpakken. Denise werkte twee ideeën voor ons uit ( m.b.t. inrichting, kleur en licht). Ons viel gelijk op dat ze goed naar onze wensen had geluisterd! Over beide opties waren we enthousiast. De muren in de woonkamer en de keuken kregen een kleurtje. Kleuren waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn. Deze kleuren en onze eigen meubels aangevuld met een paar nieuwe dingen maken het tot een gezellig geheel.

Van het advies van Denise qua licht genieten wij nog iedere avond.

Denise, wij zijn heel blij met het resultaat.

Daarbij komt nog dat de woning al ruim twee jaar te koop stond. Mede door de adviezen van Denise is onze woning inmiddels verkocht.

Bij het inrichten van onze nieuwe woning zullen wij zeker weer van de diensten van Denise gebruik gaan maken.

Gemonde

Heel erg bij met het styling-en kleuradvies van Denise voor ons nieuwe huis! Denise wist onze smaak en wensen perfect te vertalen in een prachtig ontwerp. We wonen nu 2 dagen in ons nieuwe huis en het voelt al helemaal als thuis!

Overlangel (Ravenstein)

Lege woning volledig gestyled! prima werk. Denise is daadkrachtig en accuraat. Fijn om mee te werken.

Groesbeek

Een nieuwe groep opstarten op het terrein van Pluryn is te gek. Toch bleek het lastiger dan gedacht. Hoe kunnen we de huiskamer gezellig en huiselijk maken? Wat moeten we met deze enorme ruimte? Hoe zorgen we dat het gezellig en huiselijk wordt, maar ook geschikt voor onze cliënten?!
Een week voor de opening heb ik (behoorlijk in de stress) Denise opgebeld. Of zij ons kon helpen een gezellige en huiselijke woonkamer neer te zetten. En wat hebben we een prachtig resultaat behaald dankzij Denise!!
Wat een creativiteit komt er in haar werk naar voren. Dit was zeer goed te zien doordat we met een zeer minimaal budget allerlei tweedehands meubels bij elkaar hadden gesprokkeld.

Denise, het team van Dommeltje Overkant geniet nog elke dag van jouw creativiteit en inzet!

Rosmalen

Denise heeft ons fantastisch geholpen met de inrichting van nieuw appartement.
Ze heeft het voor elkaar gekregen om twee verschillende smaken van mijn partner en mij te mixen tot een mooi geheel waar we ons allebei in thuis voelen.
We hadden een heel goed gevoel over het contact met haar.
Denise is voor ons een topper gebleken!
Hartelijk dank!

Den Bosch

Via via bij Denise uitgekomen voor kleuradvies voor mijn appartement. Denise kwam snel op bezoek, luistert goed en kwam met een goed advies wat ik meteen opgevolgd heb. De schilder was zo enthousiast over de kleuren dat hij zijn dochter, die aan haar eerste huis begint, heeft meegenomen om een kijkje te nemen. Het zegt genoeg dat nu ook daar deze kleuren als basis zijn genomen! Alle bezoekers vinden het geweldig! Ook bij het kiezen van een nieuwe eethoek is het Denise geweest die mij heeft geadviseerd en zelfs mee is gaan winkelen...nu nog even geduld hebben, meubelleveranciers zijn niet de snelste, maar ik ben overtuigd dat ook dit een schot in de roos zal zijn!
Denise, bedankt!

Lith

Denise heeft ons geweldig geholpen met de styling van ons huis. Ze komt eerst kennismaken vrijblijvend en het klikt gewoon met zo iemand. Heerlijk om mee samen te werken en geeft je advies waar nodig is. Ze dringt zich niet op en luistert heel goed naar jou wensen. Wij zullen haar zeker nog vragen voor advies bij onze nieuwe woning. Denise tot zover onze hartelijke dank en op naar het volgende project
Frans en Lia Janssen

Waalwijk

We zijn erg tevreden over de vakmanschap van Denise. Heel duidelijk en direct over het kleuradvies voor onze huiskamer. Dank je wel. Gr

Rosmalen

Woon sinds kort in een ander appartement en was niet tevreden met indeling meubels uit vorig huis, heb advies gevraagd aan Denise en zij wist er in no time een gezellige ruimte van te maken op een manier die ikzelf nooit verzonnen zou hebben.
Ben er superblij mee, dankzij haar voel ik me weer helemaal thuis!

We kregen een nieuwe kantoorruimte en wilden deze smaakvol ingericht hebben. Rekening houdend met logo, de kleuren die er in voorkomen, de beschikbare ruimte en de functionaliteit van de ruimte.
Desine Styling is er perfect in geslaagd om daar invulling aan te geven : we hebben een warme, gezellige en functionele ruimte waarbij écht rekening is gehouden met kleuren, licht ,indeling en waarbij ook is gebleken dat mooi en goed ook niet perse duur hoeft te zijn.

Oud Empel

Geen idee wat we met de kleurstyling van onze langgevel boerderij moesten doen uit 1953. We zijn niet bang om kleuren te gebruiken maar vonden keuzes daarin heel lastig. Denise heeft ons enorm geholpen met de kleurstyling, duidelijke voorbeelden bij, en durfde ons ook gewaagde kleuren en behang te laten zien. Het resultaat is nu al mooi! Ze heeft inmiddels ook advies gegeven over de gordijnen. Verhelderende goede stalen en echt een meerwaarde om dat aan huis te laten doen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Desine styling ons heeft geadviseerd!

Den Dungen

Een half jaar geleden hebben wij een flinke uitbreiding van de benedenverdieping gekregen. Van ouderwets bruin en donker naar groot, licht en wit.
Maar na een paar maanden viel ons de kilte op, het gebrek aan sfeer en eigenlijk teveel licht.
Denise heeft goed naar onze smaak geluisterd, hoe het licht valt in huis en waar we graag zitten.
Samen zijn we tot nieuwe kleuren op enkele muren gekomen zonder dat het ons 'opgelegd' is.
Daarmee is er warmte en sfeer in huis gekomen. Door de verrassende ideeën van Denise ziet ons huis er veel mooier uit.
En voor de toekomst hebben we mooie tips gekregen waarmee we het huis kunnen inrichten.

Oss

Op zoek naar iemand die mij kon adviseren bij het opknappen van mijn woonkamer, kwam ik al googelend bij Denise uit. Zij staat erop eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek te voeren om te kijken of het over en weer klikt. dat voelde goed. Denise luistert goed naar je eigen wensen, je vragen en kijkt naar wat voor jou belangrijk is. Haar advies is heel klantgericht, met verrassende wendingen. Ze dringt niets op! Ik ben heel blij met haar advies, haar hulp en met het resultaat. Dit gun ik veel meer mensen!

Ravenstein

Na een uitgebreid gesprek met ons individueel en samen heeft Denise twee duidelijke schetsen en een helder moodboard gemaakt.
Dit heeft ze daarna in een gesprek toegelicht en wederom goed geluisterd naar onze opmerkingen.
Het was een verrassend voorstel wat we omarmd hebben en we mee aan de slag zijn gegaan.
Nu genieten we van een prachtig ingerichte woonkamer.

Rosmalen

Wij zijn geïnspireerd aan de slag met het pimpen van de benedenverdieping en slaapkamer van ons hoekhuis. We hebben een hele fijne brainstormsessie met Denise gehad, waarin ze superveel ideeën met ons heeft gedeeld, later ook nog uitgebreid op de mail gezet, met heel veel enthousiasme. We zijn hierdoor erg fijn op weg geholpen, qua wat we zouden kunnen aanschaffen, welke kleur we op de muren zouden kunnen gebruiken, hoe we het een en ander voordeliger in zouden kunnen delen, het modieuzer kunnen maken, enz. Echt heel fijn! Bedankt voor jouw tijd, de fijne, duidelijke communicatie en je spontaniteit, Denise!

's-Hertogenbosch

Ik had al 2 jaar plannen om de muren van mijn appartement een andere kleur te geven. Maar welke? Ik besloot hulp te zoeken en kwam al googelend terecht op de site van Desine Styling. Die sprak mij erg aan en heb meteen contact gezocht. Denise reageerde erg snel en we planden meteen een afspraak. Dat had ik dus veel eerder moeten doen. Denise luisterde naar mijn eigen ideeën en kwam vervolgens met verschillende alternatieven, waarbij ze rekening hield met de kleur van de deuren en kozijnen die ik liever niet wilde veranderen. Uiteindelijk hebben we voor mijn hele appartement mooie kleurcombinaties uitgekozen, waar ik zelf nooit op gekomen zou zijn. Drie dagen na mijn bestelling, kwam ze de verf persoonlijk brengen. Ultieme service! Daarnaast heeft ze ook nog een schilder aanbevolen voor de ruimtes die ik niet zelf kan schilderen. Ik heb nu de eerste kamers geschilderd en ben erg blij met het resultaat. Als het schilderwerk klaar is, ga ik Denise zeker opnieuw benaderen voor nieuwe gordijnen. Waar ze tijdens het kleuradvies ook al leuke suggesties voor gedaan heeft. Kortom, ik ben heel erg tevreden met de expertise en service van Desine Styling.

Sint michielsgestel

Wat hebben wij een leuke middag gehad. Ik heb fijn kunnen sparren met Denise over de kleuren in huis. Ook had ik niet verwacht dat ik uit mijn comfortzone zou gaan. Heel erg blij met het advies en gaan in maart al jouw kleuren doorvoeren in het huis. Echt top advies. Zeker een aanrader. Lieve groetjes, Pieternel

Boxtel

Bij een bezoek aan Bien Connue in Vught werd Denise ons aanbevolen om mee te denken over de inrichting van ons nieuwe appartement. Vooral voor het kiezen van de raambekleding en kleuren op de wand
Na de oplevering kwam zij persoonlijk met stalen voor gordijnen, behang en verfkleuren voor de muren.
Wij hebben het als heel prettig ervaren en zijn erg tevreden.
Het is prachtig geworden en we zijn er heel blij mee.
We krijgen veel complimenten over de inrichting en de kleur op de muren.
Dankjewel Denise voor jouw persoonlijke en professionele hulp.

Lexmond

Na twee tijdelijke huurwoningen en een verbouwing in mijn definitieve huis, zat mijn hoofd te vol om nog creatief na te kunnen nadenken over kleuren. Het enige dat ik zeker wist dat er 1 muur flessengroen moest worden. Denise respecteerde dit en adviseerde zelfs om dan ook knalgroene tegeltjes achter de kachel te plaatsen. 'Als je echt durft!' En om deze felle kleuren heen adviseerde ze mooie zachte tinten, die mijn gewenste groene muur alleen maar mooier deed uitkomen. Fijn ook dat in het hele verf- en verbouwtraject ik contact op kon nemen wanneer ik het niet meer precies wist en twijfelde. Denise reageerde telkens heel snel en gaf goede uitleg over het waarom van bepaalde kleuren. Zie nu het huis onder de handen van de schilder eigen worden. Ben super enthousiast over het advies. Denise luistert goed en bracht rust in mijn chaotische, niet gestructureerde en onoverzichtelijke plannen voor de meest felle kleuren.
Denise, je was echt top! Dankjewel

Helden

Op advies van mijn zus Denise in de arm genomen om onze kamer/keuken te restylen. In een eerste gesprek goed doorgesproken wat onze wensen waren. Denise heeft alles opgemeten, gevraagd wat er evt. terug moest komen in interieur en waarmee ze ons precies kon helpen. Onze vraag was, kleuradvies, indeling en advies mbt nieuw aan te schaffen meubels/lampen. Na een aantal weken kregen we een erg mooi ontwerp. Iets wat we zelf niet hadden kunnen bedenken. Een totaal plaatje met nieuwe indeling, kleur en lichtadvies. Nu kan voor ons het feest beginnen. Denise heeft ook duidelijk aangegeven dat we haar altijd mogen vragen mee te kijken wanneer we twijfelen over de aanschaf van iets. Super tevreden, ik zou mensen zeker aanraden haar hulp in te schakelen.

Oss

Hele goede tips gekregen om ons huis verkoop klaar te maken. Wij wilden geen grote veranderingen maar door middel van spullen op te ruimen en wat aanpassingen te doen veel ruimte gecreëerd.

Den Bosch

Wij kwamen er niet uit welke kleur onze 7 meter lange wand in de woonkamer moest worden. Maar dankzij het vakkundige kleuradvies van Denise is het resultaat prachtig geworden. Bedankt voor de snelle, proffesionele en goede service. Wij zijn er heel erg blij mee.

Rosmalen

Denise heeft ons geholpen bij het (her)inrichten van onze woonkamer en heeft voor ons een 2D- en 3D-tekening gemaakt. We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren en ze heeft onze beide stijlen echt heel mooi weten te combineren. Ze is super enthousiast en heeft tijdens de intake heel veel vragen gesteld en echt de tijd voor ons genomen. Ook heeft ze een hele andere indeling gemaakt dan wij in eerste instantie in ons hoofd hadden, maar haar indeling was veel handiger. Dus super waardevol!

Vlijmen

Voor onze nieuwbouw woning waren wij op zoek naar een professionele styliste, die ons kon helpen bij het bepalen van de juiste kleuren.

Nadat ze ons aan het werk had gezet door een moodboard te maken, kwamen we er al snel achter dat we redelijk dezelfde smaak hadden.

Denise heeft ons hele huis aangepakt qua kleur en rekening gehouden met lichtinval en daar ook het kleurenpallet op afgestemd.

We zijn superblij met de keuzes en kunnen niet wachten om in ons nieuwe huis te trekken!

Rosmalen

Eind 2018 hebben wij ons huidige huis gekocht. Ontzettend leuk en tegelijkertijd ook spannend. Maar hoe gaan we dit doen als we beide geen verstand hebben van interieur/styling?
Al snel kwamen we in contact met Denise en zij heeft ons van begin tot eind geholpen met de woonkamer, keuken en gang. De kracht van Denise is haar creativiteit, flexibiliteit en enthousiasme. Ook de eerlijkheid van Denise hebben wij gewaardeerd. Ze schroomt niet om aan te geven als iets geen mooie/handige keuze is en legt goed uit waarom. Waarna je vrij bent om alsnog je eigen keuze te maken. Het resultaat sluit perfect aan op onze wensen en we zijn er iedere dag nog enorm blij mee.

Onlangs hebben we Denise wederom gevraagd om mee te denken. Dit keer voor de babykamer. Het resultaat is echt geweldig. Door Denise hebben we keuzes durven maken die we anders nooit hadden gemaakt.
Bij eventuele volgende projecten weten we Denise zeker weer te vinden!

Breda

Wij hebben een heel leuke en fijne brainstormsessie gehad met Denise over de inrichting van de woonkamer in ons nieuwe huis. Vanwege corona was dit via een videogesprek, wat ons heel goed is bevallen. We hebben een goede kijk gekregen op de mogelijkheden voor inrichting, tips voor aankleding en een heel mooi kleuradvies voor op de muren. Dankzij Denise hebben ook wij binnenkort een VT Wonen huis. Kortom, Desine Styling is een aanrader!

Woerden

Eind 2019 was het tijd voor een opknapbeurt in onze woonkamer. De vloer werd gedaan, de muren werden geschilderd en we kozen voor nieuwe meubels. Al snel raakte ik in keuze stress! ik wist wel een beetje wat ik wilde, maar kon de goede kleur maar niet vinden en ook vond ik het lastig het geheel passend te maken. Via google kwam ik terecht bij Denise, ze kon op korte termijn langs komen en in iets meer dan een uur hadden we de kleuren gekozen 🙂 Het was een keuze die ik zelf nooit had durven maken (blauwe muur) en toen het eenmaal geschilderd was schrok ik in het begin ook wel, maar toen de rest ook af was werd het een prachtig geheel en precies wat ik voor ogen had gehad! Denise hielp me niet alleen bij de kleuren, maar gaf ook tips over de meubels, gordijnen en accessoires. Afgelopen april hebben we onze zolder verbouwd. 2 nieuwe dakkapellen over de hele breedte en van 2 kamers maakten we 1 grote slaapkamer voor onszelf. Opnieuw was Denise enthousiast en kwam ze graag ondersteunen. Weer kozen we kleuren waar ik zelf echt nooit op gekomen was, maar het klopt gewoon helemaal en we zijn er zo ontzettend blij mee! Denise heeft erg mooie, grote kleurstalen en zo krijg je een goed beeld van hoe het wordt. Verder hielp ze ook deze keer mee met het kiezen van de vloer, gordijnen, tegeltjes en gaf ze tips over accessoires. Ook de kleuren van de nieuwe kamer van mijn dochter hebben we meteen uitgezocht. Ik vond het vaste uurtarief erg prettig en het allerfijnst was nog dat ik altijd kon contact op kon nemen als ik achteraf nog vragen had. Verder genoot ik van haar enthousiasme en het feit dat we het echt samen deden. Mocht ik weer gaan verbouwen dan bel ik Denise zeker weer!