Referenties


Laat ook je referentie achter. Desine styling wil graag weten hoe jij over haar dienstverlening denkt. Laat hier

je referentie achter.


Oss

Heeft goede tips gegeven met betrekking tot styling bij ons te verkopen huis, en een goed kleuradvies die aansluit bij onze wensen bij ons nieuwe huis.

We kregen een nieuwe kantoorruimte en wilden deze smaakvol ingericht hebben. Rekening houdend met logo, de kleuren die er in voorkomen, de beschikbare ruimte en de functionaliteit van de ruimte.
Desine Styling is er perfect in geslaagd om daar invulling aan te geven : we hebben een warme, gezellige en functionele ruimte waarbij écht rekening is gehouden met kleuren, licht ,indeling en waarbij ook is gebleken dat mooi en goed ook niet perse duur hoeft te zijn.

We waren aan wat nieuws toe, na 16 jaar houten vloer en grenen meubeltjes. We zijn zelf begonnen met het laten leggen van een ruwe natuurstenen vloer. Maar toen..

Er zaten zoveel kleurnuances in de vloer, dat we geen idee hadden wat daar nu het mooiste bij zou passen. Met het kleuradvies van Denise is onze keuken een echte eye catcher geworden, prachtig groen/grijs. De kleur rood van het glas in lood van onze bestaande en suite deuren, heeft ze gebruikt als accentkleur in een aantal stoelen en prachtig kleurrijk schilderij. Een grote ronde eettafel maakt de keuken compleet.

Eén van de muren in de woonkamer hebben we een kleur gegeven die we zelf nooit zouden hebben gekozen. De opstelling van de meubels is compleet veranderd en ook hier is de accentkleur rood gebruikt. Onze bestaande en suite deuren met glas in lood zorgen nu voor een mooie verbinding tussen de woonkamer en de keuken en passen weer helemaal in ons nieuwe interieur. Denise, dankjewel voor al je tips en adviezen. We zijn heel blij met het eindresultaat!

Lexmond

Na twee tijdelijke huurwoningen en een verbouwing in mijn definitieve huis, zat mijn hoofd te vol om nog creatief na te kunnen nadenken over kleuren. Het enige dat ik zeker wist dat er 1 muur flessengroen moest worden. Denise respecteerde dit en adviseerde zelfs om dan ook knalgroene tegeltjes achter de kachel te plaatsen. 'Als je echt durft!' En om deze felle kleuren heen adviseerde ze mooie zachte tinten, die mijn gewenste groene muur alleen maar mooier deed uitkomen. Fijn ook dat in het hele verf- en verbouwtraject ik contact op kon nemen wanneer ik het niet meer precies wist en twijfelde. Denise reageerde telkens heel snel en gaf goede uitleg over het waarom van bepaalde kleuren. Zie nu het huis onder de handen van de schilder eigen worden. Ben super enthousiast over het advies. Denise luistert goed en bracht rust in mijn chaotische, niet gestructureerde en onoverzichtelijke plannen voor de meest felle kleuren.
Denise, je was echt top! Dankjewel

Den Bosch

Wij kwamen er niet uit welke kleur onze 7 meter lange wand in de woonkamer moest worden. Maar dankzij het vakkundige kleuradvies van Denise is het resultaat prachtig geworden. Bedankt voor de snelle, proffesionele en goede service. Wij zijn er heel erg blij mee.

Ravenstein

Na een uitgebreid gesprek met ons individueel en samen heeft Denise twee duidelijke schetsen en een helder moodboard gemaakt.
Dit heeft ze daarna in een gesprek toegelicht en wederom goed geluisterd naar onze opmerkingen.
Het was een verrassend voorstel wat we omarmd hebben en we mee aan de slag zijn gegaan.
Nu genieten we van een prachtig ingerichte woonkamer.

Wij zijn sinds kort gereed met een aantal grootscheepse aanpassingen (verbouwingen) aan ons huis. de gehele begane grond (incl. keuken) zijn aangepast en gerestyled. Natuurlijk wisten we wel ongeveer hoe we bepaalde dingen wilden hebben, maar dan toch is het advies van een professionele styliste zoals Denise een zeer grote hulp in het realiseren van je dromen en je droomhuis.

Vanaf het begin is zij enorm betrokken geweest bij allerlei facetten van de verbouwing van o.a. de kleuren, verlichting, inrichting en styling tot zelfs het advies voor aanschaf van diverse meubels aan toe. Haar geweldige enthousiasme en drive gaf ons telkens weer de overtuiging dat we met de juiste persoon voor ons te maken hadden. De zaken waarbij wij ons totaal geen beeld bij konden vormen werden middels moodbaords en ontwerptekeningen toonbaar gemaakt. Een kleur op de muur hadden wij bijvoorbeeld zelf geen durf voor, maar door de adviezen van Denise waren we overtuigd dat het goed zou komen....en hoe!!

wij zijn dan heel erg trots op ons nieuwe droomhuis, iets wat zeer zeker ook door de samenwerking met Denise van Desine Styling tot stand gekomen is.

Denise heel erg bedankt voor de fijne samenwerking, je enthousiasme, en je professionaliteit. Mochten we in de toekomst nog meer aanpassingen gaan doen, zouden we erg graag weer gebruik willen maken van je diensten.

Oisterwijk

We hebben Denise leren kennen bij Karwei waar ze een dag adviezen kwam geven. We waren enthousiast en toen we een nieuwe woning kochten hebben we Denise gevraagd om kleuradvies. We wilde een warme gezellige uitstraling hebben in onze nieuwe woning. Door alles wat wij aangaven wat onze wensen waren heeft Denise ervoor gezorgd dat we mooie warme kleuren hebben gevonden die bij ons passen.
Wij zijn super tevreden en bevelen Desine styling van harte aan.

IJSSELSTEIN UT

Denise heeft ons erg geholpen met het kleuradvies van onze woning. Zo hebben we een afgestemd geheel en past alles bij elkaar en bij de personen van ons gezin. Top gedaan Denise!

Oisterwijk

Wij hebben Denise's hulp ingeroepen toen wij gingen samenwonen en dus twee interieurs samen moesten voegen. We wisten niet hoe we dit moesten aanpakken. Denise werkte twee ideeën voor ons uit ( m.b.t. inrichting, kleur en licht). Ons viel gelijk op dat ze goed naar onze wensen had geluisterd! Over beide opties waren we enthousiast. De muren in de woonkamer en de keuken kregen een kleurtje. Kleuren waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn. Deze kleuren en onze eigen meubels aangevuld met een paar nieuwe dingen maken het tot een gezellig geheel.

Van het advies van Denise qua licht genieten wij nog iedere avond.

Denise, wij zijn heel blij met het resultaat.

Daarbij komt nog dat de woning al ruim twee jaar te koop stond. Mede door de adviezen van Denise is onze woning inmiddels verkocht.

Bij het inrichten van onze nieuwe woning zullen wij zeker weer van de diensten van Denise gebruik gaan maken.

Oss

Hele goede tips gekregen om ons huis verkoop klaar te maken. Wij wilden geen grote veranderingen maar door middel van spullen op te ruimen en wat aanpassingen te doen veel ruimte gecreëerd.

Oijen

Om ons huis goed in de verkoop te zetten, hebben wij de hulp van Denise ingeroepen. Kort gezegd “Verkoop styling” voor een groot huis waar het qua inrichting een en ander ontbrak, dan wel verbeterd kon worden.
Denise gaf ons van meet af aan bij het kennismakingsgesprek een warm gevoel. Een integere persoonlijkheid.
De offerte voor de mogelijke oplossingen was helder en duidelijk.
Alles was op tijd geregeld; de huurmeubelen en accessoires, de binnenhuis video en drone opnames.
Afspraken werden goed en op tijd nagekomen. De woning is TOP restylet.
Denise werkt hard en wil zelf de handen uit de mouwen steken. Geweldig.
We hebben een top-service gehad en het eindresultaat mag er zijn. Wij bevelen haar van harte aan.