Kleuradvies

Kleuradvies: wat is dat eigenlijk?

Kleuradvies is veel meer dan alleen even een kleur kiezen die je mooi vindt. Kleur kan een toegevoegde waarde zijn voor je interieur maar een verkeerd gekozen kleur kan ook zorgen voor een kille sfeer.

Iedereen heeft iets met kleur maar of je nu voor een matte, intense of pastelkleur kiest: kleur is niet alleen persoonlijk maar dient ook te passen in je huis en in je interieur. Tijdens het kleuradvies houd ik rekening met het interieur, de lichtinval in de betreffende ruimte, de sfeer die je wilt bereiken maar natuurlijk ook met je voorkeur.

Voor het advies maak ik graag gebruik van de grote kleurstalen van Painting the Past. Deze matte krijtverf is verkrijgbaar in vele mooie kleuren en is toepasbaar in ieder interieur. Door het grote formaat van de kleurstalen (A4) krijg je een goed beeld hoe de kleur in de betreffende ruimte zal staan. Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van een kleur die in een andere woning zó mooi staat besef dan dat deze kleur weleens heel anders in jouw woning kan zijn doordat er een andere lichtinval in je woning is, doordat jij andere meubels hebt of door je keuze voor de vloerbekleding.

Wil je liever geen krijtverf dan is er natuurlijk de mogelijkheid om kleuren te kiezen uit een andere kleurwaaier zoals de kleurwaaier van Histor, Flexa of Sikkens.

Waar je ook voor kiest samen zorgen we ervoor dat:

  • de kleur past in je interieur
  • je de sfeer krijgt die je graag wilt

  • je je thuis voelt in je eigen huis

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je wensen zijn en wat je wilt bereiken. Heb je bepaalde meubels die je absoluut wilt behouden, wil je een bepaalde sfeer, heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren of wil je juist absoluut iets niet. Tijdens dit gesprek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Een verrassend advies passend bij jouw smaak.

Ieder kleuradvies is anders omdat ieder huis anders is. Voor mij een uitdaging om daar een verrassend kleuradvies voor te geven.

Wil je een

  • Mondeling advies?

  • Combinatie van adviezen?

Het mondelinge kleuradvies duurt minimaal 1 uur. Tijdens het advies wordt rekening gehouden met alle aanwezige aspecten en kiezen we samen de kleur die het beste past bij je interieur, de lichtinval en je wensen.

Het is ook mogelijk om voor een combinatie van verschillende adviezen te kiezen. Wil je bijvoorbeeld een kleuradvies combineren met een interieuradvies of met een interieurontwerp ? Of wil je begeleiding of tips bij de aankoop van eventueel nieuwe meubels? Het is allemaal mogelijk. Bij het combineren van diensten maak ik altijd een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent, immers advies op maat is prijs op maat.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op en ik kom graag (vrijblijvend) bij je langs.

Ja, ik wil graag advies